Profil

Virksomhedens idegrundlag blev til i 2006, men blev først en realitet i 2009.

Virksomheden er blandt de førende indenfor frø, stiklinger, rodet småplanter , in-vitro og halvfærdige produkter. Lindflora er blandt de førende inden for salg og innovation af plante produkter til professionelle gartnere i Europa.

I kraft af vores samarbejdspartnere rundt om i verden, kan Lindflora trække på mere end 50 års erfaring med salg af småplanter til gartneri og landbrugs branchen.

Lindflora ønsker at være en innovativ virksomhed, som hele tiden er på forkant med produktudvikling og samtidigt er med helt fremme indenfor vores niche.

Dette sikres via innovation og samarbejde med danske og udenlandske forædlere. Alle vores ideer udvikles fra grunden i Europa eller produceres i lavt lønnede lande hvor man kan være konkurrence dygtige, dog med fokus på Fairtrade. Lindflora har stor fokus på outsourcing, og vores leverandører som er specielt udvalgte, er en af grundstenene i vores virksomhed, og derfor også kernen for vores succes.

Lindflora sætter stor fokus på logistik, da dette er en vigtig faktor når der transporteres planter og organiske varer til kunder rundt om i Europa.

Hos os handler man med faglighed og en altid positiv ånd.

Vores motto : Succes – Klar – Parat – Start

Med venlig hilsen
Henrik Lind