Van der Knaap Substrate

Van der Knaap er en gruppe af virksomheder , specialiseret i udvikling af høj kvalitet . Organisk løsninger for dyrkning af planter. Vi udvikler miljørigtige , høj kvalitets produkter og service i samarbejde med vores kunder.

Rodning og dyrkning af Van Der Knaap produkter er baseret på sphagnum og kokos produkter. Vi har store krav til vores produkter, og disse udvælges for at være så miljø og genbrugsvenlige som overhovedet muligt.

Vi arbejder med meget høj kvalitets sikkerhed og kontrollere produkterne igennem hele vores produktions linjer. Fysiske og kemiske karakterer af råmaterialer bliver tjekket i vores eget laboratorium for levering. Denne metode gør at vores levering af høj kvalitets af vores produkter til vores egen standard. Vores kvalitets afdeling system er RHP og ISO 9001: 2015 certificeret. V

ores produkter er udviklet i tæt samarbejde gartneren eller gartneres rådgivnings firma. Eksisterende recepter, eller nye udviklede substrater , mix, eller komplette nye substrater til nye produkter. Van Der Knaap har de bedste praktiske erfaringer fra start af en kultur til slut processen af dyrkningen.