Avalim

Avalim er en 100% mandlig hybrid, der er ideel som hvide og grønne asparges produktion i et tempereret klima. Avalim kombinerer meget tidlig produktion med skud tykkelse og kvalitet. Det producerer betydeligt tykkere skud end Gijnlim, især på lette, sandede jorder. Avalim er ideel til tvungen tidlig dyrkning.
Backlim

Backlim er en 100% mandlig hybrid, der er ideel til hvide asparges produktion i et tempereret klima. Denne sort er også særdeles velegnet til høst i anden halvdel af sæsonen. Kombineret med høsten af de tidlige sorter som Avalim og Gijnlim kan Backlim resultere i en lang, regelmæssig høstsæson. Backlim har udviklet sig til den standard sort i opvarmede dyrkningssystemer. Backlim giver pålidelige udbytter og kvalitet, både i overdækkede og åbne dyrkningsmetoder.
Frühlim

Frühlim er en 100% mandlig hybrid, der er særdeles velegnet til fremstilling af hvide asparges i et tempereret klima. Frühlim kombinerer tidlig produktion med tykke skud af god kvalitet. De tætsluttende tips gør Frühlim ideel til dyrkning i mini-tunneller eller under andre former for plast.
Gijnlim

Gijnlim er en 100% mandlig hybrid, der er særdeles velegnet til både hvid og grøn asparges produktion i et tempereret klima. Sorten har en usædvanlig tidlig vækst og uovertruffen høj produktivitet. Gijnlim er ideel til tvungen dyrkningsbetingelser. På grund af sin enestående kvalitet, er denne sort bedømt meget højt af både gårdbutik og direkte salg.
Grolim

Grolim er en 100% mandlig hybrid, der er egnet til dyrkning af hvide asparges i både tempereret klima og i klimaer ligner Sydeuropa. Grolim er ideel som en "højt udbytte sort". Dens usædvanlig høj vægt spiller en vigtig rolle i at reducere lønomkostningerne. Denne tidlige sort giver over gennemsnittet produktion.
Herkolim

Herkolim er en 100% mandlig hybrid, der er perfekt til produktion af hvide asparges i et tempereret klima. Denne sort er midt tidligt og en ideel "udbytte afgrøde". Herkolim har meget høj produktivitet kombineret med ensartet tykke stængler. Så det er ideelt for bedrifter, der ønsker at øge resultater ved at reducere lønomkostningerne.
Portlim

Portlim er en 100% mandlig hybrid, der er ideel til grønne asparges produktion i regioner med tempereret klima. Portlim kombinerer medium tidlig produktion med høje udbytter og et langt rentabel produktions liv.
Sunlim

Sunlim er en 100% mandlig hybrid, der er ideel til grønne asparges produktion i regioner med et varmt eller middelhavsklima. Sunlim kombinerer tidlig indledende produktion med ekstremt høje udbytter og fremragende kvalitet. Sunlim er også velegnet til tvungen tidlig dyrkning.
Thielim

Thielim er en 100% mandlig hybrid, der er meget velegnet til hvide asparges produktion i et tempereret klima. Denne sort har gennemsnitlig tidlighed og god produktionskapacitet. Thielim er velegnet til både friske og skrællede salg.
Xenolim

Xenolim er en 100% mandlig og 100% anthocyanin-fri hybrid, der er særdeles velegnet til anthocyanin-fri grønne asparges produktion i regioner med tempereret klima. Xenolim kombinerer medium tidlig produktion med usædvanligt høje udbytter og en lang, rentabel produktion liv.